Næste sort – Filippa

I går blev der taget en ledelsesmæssig beslutning om at fortsætte æblehøsten denne aften. Det handlede kun om forholdsvis få træer med forskellige sommeræbler, herunder Filippa, som er modne nu.

Natten over slap en del stilke deres grene, og således viste morgenlyset, at tiden var inde; planen var god. Det viste sig også at være en god idé at tage beslutningen dagen inden, for da det blev aften, og alle andre opgaver havde suget energien, var der ikke andet for end at finde plukketaskerne frem, køre traktoren om i haven, slå trappestigen ud og høste æbler. En aftale er en aftale.

Og i morgen ligger æblerne i kassen – ikke på jorden
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.