Kage til søndagskaffen

I går blev der holdt konfirmationsfest her på gården – én af forårets mange udsatte fester for unge mennesker. Snart voksne og med en fornemmelse af, at deres barndom fandt sted i gamle dage.

Der var ønsket kagebord til dessert, og udover denne fremragende “Kaffeslabberas” fra vores bog “Og halsen af en svane” stod den på en tilsvarende pavlova med karamel og bær, kæmpecookies bagt af konfirmandens mor, kransekage, makronsnitter med brombær, chokoladekage samt cheesecake med citron, vanilje og saltkaramel.
Gæsterne fik også nogle retter uden sukker.

Måske har du tid og lyst til at bage en søndagskage til eftermiddagskaffen. Da er mocca-pavlovaen et godt bud. Den er nem og tæt på fantastisk for voksne.

Her står den på opvask
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Kage til søndagskaffen

  1. Henny mikkelsen siger:

    Hej Lone tror du bogen bliver genoptrykt på et tidspunkt. Vi er vilde med de opskrifter du indimellem deler
    God opvask og søndag til dig og sømanden
    Hilsen henny

Der er lukket for kommentarer.