Vigtig artikel i Samvirke og boganbefaling

For et par måneder siden havde vi besøg af antropolog Inger Anneberg, som forsker i, hvordan mennesker opfatter dyr og deres (manglende) velfærd.

Egentlig kom Inger ikke for at besøge os, men for at være sammen med den ene af gårdens kaniner. De to skulle fotograferes til en artikel i Samvirke, og netop nu er bladet udkommet – hent det i din Coop-butik eller læs de vigtige budskaber her:

https://samvirke.dk/artikler/dyrevelfaerd-dyrene-er-under-et-ekstremt-pres?fbclid=IwAR109EpjQl-P8VIT2iroID40NygLm7up9qjYpZ_0JKHwhuX1WqnVZ9YQurg

I marts udkom bogen “Husdyr” i Aarhus Universitetsforlags serie Tænkepauser, skrevet af Inger, og den kan jeg også varmt anbefale både som oplagt valg til juledagenes pakkeleg henover flæskestegen, som værtindegave når naboen inviterer til grillaften og som deleeksemplar i kantinen hos slagteriselskabet.

Men den vil også gøre sig i mange andre sammenhænge
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Vigtig artikel i Samvirke og boganbefaling

  1. Susanne siger:

    Interessant artikel I Samvirke – den skal nok lægge en dæmper på lyden af knasende flæskesvær. Man kunne jo stille spørgsmålet, om man køber aflad uden effekt, når man køber specialgrise? Mon ikke mange tror, at det enten er eller er tæt på at være frilands- eller økologiske grise?

Der er lukket for kommentarer.