Blomstring

Måske husker du den lille mark, der blev sået til med en blomsterblanding til insekter. Nu står den og er smukt lilla og rosahvid. De første to planter, honningurt og boghvede, blomstrer lokkende.

Den summer, gør den, ligesom gårdens efterhånden store lindetræer. De udsender en berusende duft fra tusindvis af hængende kvaster, og når man møder den på sin vej gennem haven, rammes man samtidig af fordums tider, vemod og en stærk glæde ved sommer.

Uanset temperaturer
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Blomstring

  1. Anne Mette Otterstrøm siger:

    Tak, Lone du skriver så smukt, så jeg kan dufte lindetræerne, og når Søren spidser pennen, glædes jeg over at dele min indignation med nogle, og lærer ofte også lidt nyt.
    Det er en fryd at åbne mails eller Instagram opslag fra jer.
    Tusind tak

  2. Marianne M siger:

    “…fordums tider, vemod og en stærk glæde ved sommer.“ Mere præcist kan det vist ikke siges, – tak for de ord ♥️, Lone.

Der er lukket for kommentarer.