Endnu ingen regn – men tørt hø

Vi havde håbet på regn her i dag. Virkelig håbet. Køkkenhaven støver, æbleplantagen er som en hårtørrer og vinmarkerne får Sahara til at ligne en oase. Jeg havde vasket mit arbejdstøj og hængt det på snoren mellem piletræet og kastanjetræet; bare for at udfordre tordenbygerne til maks.

Der kom nogle få dråber, og det var alt.

Her i aftenskumringen bliver høet samlet sammen og pakket i baller. Naboen kører derude – i tørvejr. Så vi glæder os over, at vinterens foder bliver fremragende.

Tørt hø og tørre geder
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.