Sensommer jazz – Monicas Vals – d.15/8

Det er med stolthed og spænding, at vi her kan præsentere vores sensommer jazz. Det er en koncert, vi har arbejdet på at få til gården i godt et år, og det bliver uden tvivl en stor oplevelse for både jer og os.

Monica Zetterlund var en af sin tids allerstørste jazzstjerner, hvis sangskat er kendt og elsket gennem de sidste 50 år. Selvom den legendariske sangerinde indstillede karrieren i 1999, lever hendes stemme videre gennem talrige udgivelser, der til stadighed fascinerer og berører musikelskere verden over, bl.a. hendes indspilning med den legendariske pianist Bill Evans står som en milepæl i jazzhistorien. 

I efteråret 2018 satte Malmø Stadsteater jazzmusicalen Monicas Vals op – en forestilling der høstede fremragende anmeldelser og spillede for fulde huse, ikke mindst på grund af den svenske skuespiller Mari Götesdotters pragtpræstation i rollen som Monica. De musikalske tråde blev samlet af forestillingens kapelmester Benjamin Koppel, der tog os på en tidsrejse tilbage til datidens jazzklubber.

Efter successen har kunstnerne turneret med musikken fra musicalen, og publikum får mulighed for at opleve Monica Zetterlunds musikalske arv opført live af nogle af Skandinaviens førende jazzmusikere, der denne aften vækker Nordens største og mest særegne sangerinde til live.

Monicas Vals er:
Mari Götesdotter (SWE) vokal
Benjamin Koppel saxofon
Søren Møller klaver
Johnny Åman (FIN) kontrabas
Peter Nilsson (SWE) trommer

Vi serverer en let jazz-anretning inden koncerten, og baren er naturligvis fyldt til bristepunktet med alskens drikkevarer fra gårdens bryggeri og vinhus. 

Program for aftenen lørdag d. 15/8 på Brandbygegaard, Alrøvej 77, Odder er:

17:30 dørene åbnes 
18:30 spisning
20:00 koncert
23:00 lukker vi ned og går nynnende hver for sig.

Pris inkl. let jazz-anretning er 350,- og billetterne kan købes her: https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/5114/sensommer-jazz–monicas-vals–brandbygegaard/
Der vil som altid være mulighed for at overnatte i medbragt telt eller campingvogn. 

Vi glæder os!
Lone & Søren

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.