Om Lone Landmand
Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu.
Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse.
Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i
Hverdagen. Bogmærk
permalinket.
Pingback: Efter en lang dags arbejde er det godt med kærlig omsorg — Beretninger fra et autentisk landbrug
Øøøj – det’ for børn…. 😉
Og det kan mærkes helt i København – sikken da et dejligt billede af en dejlig stund 🧡🧡