Lektørudtalelse – “Den sidste humanist”

I går var en fin dag, på mange måder en fin dag, og en af de fine ting var, da Søren Sørøver stillede sig op under det blomstrende Ananasæbletræ og læste en mail højt, mens jeg høstede rabarber.

Han havde ledt både det ene, det andet og det tredje sted på gården, men jeg var bare i rabarberbedet. Den slags kan ikke overdramatiseres.
Men vi prøver.

Den store opstandelse, og grunden til at jeg skulle ledes frem, var, at en lektørudtalelse for romanen “Den sidste humanist” var indkommet. Og det havde vi så inderligt håbet på.

Lektørudtalelsen ved man aldrig, om man får, men den betyder alverden, fordi den er en vurdering, bibliotekerne bruger i forbindelse med deres indkøb af materialer. I går kom den, og den var tilmed god. Det er tilladt at citere op til 10 % af udtalelsen, og de ord får du her:

“En meget unik og særlig læseoplevelse. Sprogligt er romanen en rigtig perle, og en del af fornøjelsen ved bogen er virkelig at kunne smage på ordene og fordøje dem, inden man bladrer til næste side. En særdeles velskrevet roman.”
Lektørudtalelse, DBC.

Så spørg endelig efter bogen på dit bibliotek, eller bliv hjemme og lån den på eReolen – begge dele vil glæde os meget!

Det Flydende Forlag har nu opnået lektørudtalelser på 8 ud af 8 udgivelser. Det er vi stolte af.

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

4 svar til Lektørudtalelse – “Den sidste humanist”

 1. Lone Nielsen siger:

  Det er velfortjent!

 2. Janne Jaaks siger:

  Af hele mit hjerte: TIL LYKKE, Lone 🧡

 3. Anette Harbech Olesen siger:

  Stort til lykke, Lone, hvor ER det flot og velfortjent 🙂 Anette H O

 4. Eva Thomsen siger:

  Stort tillykke til dig Lone.

Der er lukket for kommentarer.