Årets kartoffelmark

For en måneds tid siden satte vi den første tredjedel af årets læggekartofler. De fik et stykke af køkkenhaven, som en del af en (ambitiøs) plan om at udøve et mere systematisk dyrkningsskifte samme sted.

Desuden var det kun i køkkenhaven, der var ledig jord til de kraftigtvoksende planter – årets kartoffelmark måtte vente med at komme i brug, fordi der skulle køres på arealet under bygning af det nye drivhus.

Men nu er drivhuset færdigt, og jorden til læggekartoflerne frigivet. Derfor blev de resterende sorter sat i går aftes – omhyggeligt med spirerne opad og forventningerne i top.

Der bliver noget at glæde sig til
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Årets kartoffelmark

  1. Det kræver gode knæ lone! Mine har aldrig kunnet holde til den slags arbejde.

Der er lukket for kommentarer.