Ølkage, bag den selv

Nu går jeg i gang med at bage en ølkage til Søren Sørøver, som går ude i gråvejret og arbejder. Det kan du også gøre. Bage altså. Måske ikke lige til Sørøveren, selvom han ville blive glad for det, men så til en anden, der trænger til opmuntring. Det kan der nok være brug for.

Her kan du se opskriften, og hvis du vil have flere af dens bror- og søsteropskrifter, finder du dem i bogen “Og halsen af en svane”. Helt smittefrit og gratis på e-reolen for eksempel.

I en duft af kanel, nelliker, og ingefær
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Ølkage, bag den selv

  1. ❤️ knus og pas på jer fra Anette Madforlivet 🥰

  2. ❤️ knus og pas på jer fra Anette Madforlivet 🥰

Der er lukket for kommentarer.