Ny not-so-pussy-hat

For at beskæftige min hjerne med andet end opgørelser, indberetninger, registreringer, statistikker, kontroller, regnskaber, skrivearbejde, læsning, nyheder og kampskrifter, når de lange mørke, fugtige aftener ikke giver mulighed for meningsfyldt landbrugsarbejde udendørs, griber jeg noget garn og hækler eller strikker.

Jeg er ikke dygtig til det, kan ikke følge indviklede opskrifter eller se film samtidig, men jeg kan glædes ved at gøre noget med hænderne, mens mine tanker buldrer videre. Set udefra, og delvist indefra, er der en slags ro i det. Så kan Søren Sørøver lave mad uden at tænke på, om jeg arbejder.

Det er heller ikke fordi, de færdige stykker håndarbejde står om ørerne på mig, men nu er der ét stykke, der gør det på Sørøveren.

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Ny not-so-pussy-hat

  1. Nova siger:

    Superfin not-pussy-hat, der klæder sørøveren!! 😍❤

Der er lukket for kommentarer.