Regnskabsvejr

Jeg er gået i gang med en storstilet oprydningsaktion i området ud for bryggersdøren, men de seneste dages regn har sat jordarbejdet i stå. Nu til morgen stod der blankt vand selv ovenpå terrassebræddernes mellemrum. Hvis der kommer meget mere nedbør, ved jeg ikke, hvor vi gør af det.

I går gav arbejdsdagen sig selv, der var deadline på månedens indlæg til Dyrenes Beskyttelse. I dag er det stadig ikke vejr til at fortsætte ved gavlen, men regnskab er roden til al unødig lediggang.

Jeg kaster mig over bilagene
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.