Kort nyt fra her hvor lærken synger

I går aftes var jeg i Borup for at holde fordrag for Danske Bioanalytikere. Det handlede om livet på gården, valgene, ting der lykkes, ting der ikke lykkes og meningen med det hele. Sådan omtrent.

I aften er der Kultursalon i Odder, og jeg har lovet at komme med et kort indlæg om gården. Og valgene og alt det der. Bare meget kortere end i går og i fri taledressur – ingen billedvisning.

Der er fri adgang og du er inviteret.

Desuden skal du vide, at lærken sang over køkkenhaven – igen, her til morgen, og at stæren kvidrede fra den højeste poppel, mens den skulede over på det endnu frie valg af redekasser i havens gamle pæretræ.

Og snart er der rabarbertærte
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.