Datoer til din kalender

I januar forsøger vi altid at beslutte datoerne for en del af årets arrangementer på gården. Det er nemmest i en frisk kalender.

Nogle begivenheder er endnu kun i planlægningsfasen, bl.a. den traditionelle sensommerjazz, så her får du blot de for nuværende fastlagte datoer:

Tirsdag d. 12. maj er der tur i samarbejde med Moesgaard/Odder museum.

Vores musikfestival finder sted Pinsesøndag d. 31. maj. Snart kan vi skrive mere om programmet, men allerede nu kan du krydse dagen af.

Tirsdag d. 9. juni er der tur i samarbejde med Moesgaard/Odder museum.

Sommerens madmarked er i weekenden d. 20. og 21. juni fra kl. 11-16 begge dage.

I uge 28, 29 og 30 – det er i midten af juli, gentager Sørøveren og jeg succesen fra sidste år og stabler en sommerrestaurant på benene. Vejret tager vi, som det kommer.

Tirsdag d. 25. august er der tur i samarbejde med Moesgaard/Odder museum.

Julens marked er i weekenden d. 12. og 13. december fra kl. 11-16 begge dage.

Der bliver oprettet billetsalg til de forskellige arrangementer (bortset fra sommer- og julemarkedet hvor adgangen er gratis) i nær fremtid – jeg har ikke nået det endnu.

Det vil glæde os at se dig her!
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.