Forsideillustration til “Den sidste humanist”

Vi har dage med så megen ro, som der kan blive her på stedet, og i de sporadiske øjeblikke fortsætter arbejdet med gennemlæsningen af mit manuskript til “Den sidste humanist”.

Og gennemlæsning er det ikke udelukkende, der skal også rettes undervejs, tages ord bort og tilføjes noget hist og her. Men mest tages bort, indskrænkes og opstrammes.

Imens jeg arbejder videre med teksten, er et talentfuldt menneske i gang med at tegne til romanens omslag. For ser du – det er en fortælling om humanisme, eller om mennesker og deres egenopfattelse, fortrædeligheder og sammenhænge, og en bog, der tager udgangspunkt i humanismens udlægninger og overvejelser, bør præsenteres med et menneskeligt aftryk – et stykke håndarbejde. En tegning der er resultatet af koblingen mellem håndens finmotorik og naturlig intelligens. Det som færre og færre kan.

Jeg glæder mig til at vise dig helheden.

Også i virkeligheden
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.