Ny pussyhat der strammer til

Her i vintermørket er der tid til både at skrive mere og læse mere. Det er alt sammen mægtig godt, men også en form for isolering af opmærksomheden, som andre må kæmpe imod.

For nogle dage siden fandt jeg rester af garnnøgler samt en hæklenål, for nørkleriet med garnet kan finde sted samtidig med delvis opvisning i nærvær. Til at begynde med var det lidt planløst, også hæklearbejdet, bare for at øve masker, men ud af underbevidstheden voksede noget, som nu tager form af en ny pussyhat. Den gamle er blevet for slap i ribkanten.

Vi er nødt til at stramme op
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.