Tak til alle deltagere ved julearrangementet

I dag skal der absolut ingenting ske her. Udover dagens sædvanlige fodringer og pasning af dyrene. Vi skal også have kørt alle landbrugstingene ind, som lige nu står opmagasineret i regnen bag træladen, der skulle være helt tom til weekendens julemarked. Skiltene skal selvfølgelig samles og bæres ind, og så er der en del varer – flasker, bøger m.m. at sætte på plads. Og månedens indlæg til Dyrenes Beskyttelse har deadline i morgen. Men det er mindre opgaver alt sammen – de store læs er trukket.

Takket være familie og venners hjælp er opvasken efter de mange hundrede spisende gæster klaret. Der er rent køkkenbord og bund i stakkene med brugt service, glas og bestik. Også grejet til madlavningen står funklende klar til næste gang. Alt, virkelig alt, er båret de mange skridt ned fra træladen, så vi skal ikke bruge dagen på at rydde op og bringe i sikkerhed for fugten.
Det betyder uendelig meget for os, at de travle, arbejdsramte familiemedlemmer og venner bruger deres kostbare weekend på at hjælpe med at gennemføre det store arrangement. Uden dem var der ingen til at bære rene tallerkener og glas op til madboden, der var ingen anretning af mad, smilende imødekommende service, ingen nye rene tallerkener og bestik, ingen duft af æblegløgg og nybagte æbleskiver, intet liv og glade dage bag bardisken. Uden dem var der intet.

På trods af søndagsvejret var der en utrolig flot opbakning med opmuntrende mange besøgende begge dage. Gæster fra alle egne af landet sørgede for smil og god stemning på den anden side af bardisken, på gårdspladsen og blandt dyrene. Det er overvældende med de mange positive tilkendegivelser, vi tager dem til os og flyder gennem regnvejret på alle de hjertevarmende ord. Tak.

Alle biler er væk nu, også dem der sad fast i mudderet er trukket fri, græsplænerne kommer sig til foråret. Vi kommer os i dag. Måske.

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Tak til alle deltagere ved julearrangementet

  1. Birthe Stenhøj christensen siger:

    Der skal også lyde en lille tak herfra for en dejlig oplevelse til jeres julemarked, god stemning og dejlig mad. Vi er meget imponerede af alt det I overkommer og af hele jeres set up. Vi kiggede ud til dyrene, som har det så godt, som de kan have det og muligheder for at boltre sig på rigelig plads. Vi følger med I jeres travle og indholdsrige liv på gården med stor fornøjelse, det er meget inspirerende.
    Med venlig julehilsen
    Birthe christensen

Der er lukket for kommentarer.