Kom ud på landet i dag!

Det er stadig mørkt, vinden piber i tagudhæng og suser i træerne, men her inden for er der læ, varm morgenkaffe og rolige gårdhunde.

Om få timer går det løs med søndagens julemarked. Efter fyraften i går gik vi i gang med at forberede frokostretterne til i dag og der blev lavet en ny gevaldig portion æbleskivedej til langtidshævning. Omend lidt rustne i de brugte stemmer er vi lige straks klar til at tage imod dagens glade gæster på gården.

Nelliker, stjerneanis, kardemommekapsler og kanel har trukket i rom for at give smag til årets æblegløgg og æbleskivebageholdet stiller op igen i dag og sørger for duften i træladen. Der er også bagt chokoladekage samt julemakronsnitter, hvis du hellere vil spise kold kage. Man ved aldrig.

I går var en ualmindelig fin dag med svag vintersol, tørvejr og virkelig mange besøgende; det er vi meget taknemmelige for. I dag ser vejret mere broget ud, men tag godt med tøj på, hue og vanter og kom ud på landet alligevel – vi vil så gerne have have dig her!

Julemarkedet er i dag åbent fra kl. 11-16, stadeholderne står forventningsfulde og klar med deres fine varer, Tillægsgeden Tue kan sagtens spise en fletning mere – duk endelig op på Brandbygegaard, Alrøvej 77, Odder.

Vi glæder os!
Søren & Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.