Udflugt

I går stod vi tidligt op, morgenfodrede i mørke og tog til København. Der var et møde for køkkenledere, restaurantfolk m.fl. og det foregik i Trine Hahnemanns fine køkken.

Vi var inviteret for at holde et indlæg om gården, tilværelsen og den nye bog, men vi var der selvfølgelig også for at høre andre interessante indlægsholdere.

Det handlede som udgangspunkt om økologi og klimapåvirkning, men i virkeligheden er det altid helheden, det handler om. Heldigvis. Om jordens tilstand, fremtidens dyrkningsmuligheder, biodiversitet og insektliv, madglæde, værdisæt og meget andet godt.

Økologisk Landsforening var vært for mødet, og foreningen forærede alle deltagere et eksemplar af “Det man spiser er man selv.” En gestus vi er meget taknemmelige for.

Da der ingen fyrbødere var hjemme i går, starter vi dagen med en frisk fornemmelse på kinderne, 14 °C er der her i køkkenet og ingen vil røre gulvet.

Men om lidt er der flækket brænde og tændt op
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Udflugt

  1. Pingback: Der er meget at nå | Beretninger fra et autentisk landbrug

Der er lukket for kommentarer.