Besøg fra Polen, november november – årets 13. måned

I morgen får gården besøg fra udlandet igen. Sidste uge var det en flok vinproducenter fra Georgien, i morgen er det en større gruppe fra Agricultural Advisory Center i Krakow i Polen.

De skal formodentlig opleve en del andre ting, mens de er i Danmark. Deres tema for rejsen er “Contemporary trends in the process of managment of the rural areas” Det betyder vel noget i retning af “Moderne tendenser i processen med forvaltning af landdistrikterne.” Det er ikke newspeak, det er EU-sprog, og det er da også EU, der medfinansierer studieturen.

Oprindeligt havde arrangøren programsat ankomsten til kl. 16, men på det tidspunkt ville rundvisning og samtaler om arealanvendelse, naturudvikling, insekt- og husdyrsamarbejde skulle foregå i lommelygtens skær, så vi har høfligt forespurgt, om gruppen kan ankomme lidt tidligere. Bare i dagens sidste rester af lys. Regn og mudder slipper de nok ikke for her i årets ekstra måned.

Det er jo november november
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.