Julebagning

Mens blæsten trækker varmen ud af alt både ude og inde, forsøger vi at peppe stemningen op med julebagværk.
Dyrenes Beskyttelse har bestilt et par opskrifter til deres læsere, og de skal sendes snart for at være klar rettidigt.

Her er det med julekager for tidligt, absolut, og når vi nærmer os december, er kun vaniljekransenes huller tilbage; så meget har Sørøveren garanteret.

Dem pynter vi op med
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Julebagning

  1. Kirsten B. siger:

    Der må være en fejl i billedet, eller også har I retoucheret?
    Hvis mine hunde skulle sitze foran et fad med æbleskiver ville der være lange tentakler hængende fra deres mundvige…
    Apropos bladet til Dyrenes beskyttelse:
    Tør man håbe på en opskrift på dyrevenlige snacks?
    Udbuddet i butikkerne er noget af en jungle at manøvrere rundt i.
    Og ligefrem nærlæse ingredienslisten tør man da slet ikke!
    (Havde engang en opskrift på bagte leverpostej/rugbrødssnacks, men den er væk.
    Og når man nu kan købe øko leverpostej i stedet for “skam dig”- postej, ikke sandt?

Der er lukket for kommentarer.