Heartbeats – interview om “Det man spiser er man selv”

Her til aften får du et link til dagens interview i online-mediet Heartbeats:

https://heartbeats.dk/lone-landmand-derfor-skal-du-stoppe-med-at-koebe-kyllinger-til-25-kroner/

En slags hyggelæsning
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Heartbeats – interview om “Det man spiser er man selv”

  1. Helle siger:

    Kære Lone
    Du har igen skrevet en fantastisk og betydningsfuld bog. Tak for den og din/ jeres forsatte inspiration. ❤️Helle

  2. persille siger:

    …hyggelæsning, Lone???
    nej – det er ikke hyggelæsning…!!!
    …det er bragende godt – og ind til benet!
    “Hvordan har vi fået bildt os ind, at der ikke sker noget ved at indtage gift?”
    – dén formulering skal jeg huske, når jeg ta´r min egen mad med, nærmest overalt hvor jeg går…
    godt gået!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.