Radio, ømme lægmuskler og en grøn fremtid

I går var en dag imødeset med stor spænding – sidst på formiddagen indkom de 4 paller bøger, som skulle på lager her i stuehuset. Vi forberedte os inden og gik så langt som til at gøre grundigt rent, fordi bogbjerget kommer til at stå samme sted en rum tid. Måske. Hvem ved.

½ ton bøger blev i stueetagen, de resterende – 1 ton, blev båret op på førstesalen kasse for kasse og står nu som en usædvanlig del af boligindretningen.

I dag har der været travlhed med at pakke og sende anmeldereksemplarer m.m. og vi fortsætter med at ekspedere og pakke bestillinger de kommende dage. Husk at der er bogudgivelsesreception på restaurant Hærværk i Aarhus på søndag d. 3. november kl. 11-14, og du er selvfølgelig inviteret!

På grund af det ene og det andet uforudsete i mediebilledet (der sker andet end højspændt nyt langt ude på landet), endte vi med en vis uklarhed om tidspunktet for radioindslaget nævnt i forgårs.

Men lavet blev det og tillige sendt i morges. Lidt over klokken 6 var første indslag og i næste morgentime dukkede et indslag mere op.

Du kan høre dem begge via dette link:
https://www.dr.dk/radio/p4aarhus/p4aarhus-morgen-radio/p4-morgen-2019-10-31-06-05-2

Hvis du bare vil høre de to klip fra gården findes det første 00:16:10 inde i den lange udsendelse, og det andet finder du ved tiden 01:36:50

Desuden fik journalisten gennemført et par videosekvenser med begrænsede skader på Statsradiofoniens elektroniske udstyr, og filmklippene sættes muligvis ind i en artikel på DRs side senere hen. Hvem ved.

Det fine interview Politiken lavede om bogen “Det man spiser er man selv”, er nu lagt ud digitalt på avisens side, så hvis du har et abonnement, kan du læse ordene via dette link:
https://politiken.dk/debat/art7453026/Forandring-starter-med-en-vranten-teenager-der-insisterer-p%C3%A5-%C3%B8kologiske-kartofler

I dag har her været besøg af en journalist og en fotograf fra Jysk Fynske Medier; det handlede tillige om et interview, i anledning af udgivelsen, med tilhørende billeder til Horsens Folkeblad/Odder Avis/Aarhus Stiftstidende.

Vi er meget glade for bogen, den er blevet så fin!
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Radio, ømme lægmuskler og en grøn fremtid

  1. Super Godt indslag kære Lone❤️ Din bog må jeg da bare købe.
    Knus fra Pia

Der er lukket for kommentarer.