Trykstart på “Det man spiser er man selv”

I dag, lige om kort tid faktisk, sker der noget stort i denne del af landet – de 3 års arbejde med bogen “Det man spiser er man selv” afsluttes med, at denne forfatters pegefinger sættes på knappen og trykker det uendelige lange offset-maskineri i gang. Med en vis ængstelse, uro og håb.

Store flader papir bliver levende, de samles og køres til bogbinder. Om 14 dage vender de tilbage som færdige bøger i fornem udførelse. Hardback, rund ryg, prægning i omslaget og solidt papir til at fastholde de solide kendsgerninger om det, vi spiser, og hvad det gør ved os selv, vores medskabninger, klima, vand og natur.

Hvis det kan lade sig gøre, dokumenterer forlagsdirektøren den skelsættende begivenhed, og vi lægger en lille video op her senere i dag.

Bagefter skal der høstes flere æbler
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.