Sidste gennemlæsning inden trykstart

I går var vi ude på Narayana Press for at hente blåkopien af den kommende bog til sidste gennemgang. En blåkopi er en håndlavet første udgave, som blot er løse samlinger af foldede sider, trykt på et andet papir end det valgte, men den nye håndgribelighed er alligevel gribende.

Om eftermiddagen løb regnen over ruderne, som hos ostehandleren i Lyngby, men æblehøsten er kortvarigt sat i stå til fordel for læsning. Dagmar og Albert varmer vores fødder under spisebordet.

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Sidste gennemlæsning inden trykstart

  1. Niels siger:

    Tak for billedet af ostehandlerens vindue i Lyngby Hovedgade. Det vækker gode minder.

Der er lukket for kommentarer.