Det man spiser – slutspurt med tekst, figurer og sidetal

Det er slutspurten, og den slags er der altid et ekstra arbejdspres i. I hvert fald her.

De pludseligt sparsomme dage til en aftalt deadline, som gør timerne mere kostbare end ellers og én selv mere nøjeregnende med tiden.

Det Flydende Forlags kommende bog “Det man spiser er man selv”, den 7. udgivelse, udkommer d. 3. november, og for at det skal lykkes, er der et underliggende regnestykke med afleveringer af omslag, billeder og manuskript til trykkeriet på Gyllingnæs.

Fladt under regnestykket arbejder illustratoren Hjortefar og jeg intenst i hver sin ende af landet på at få de sidste tekststumper, figurer, sidetal m.m. på plads, så det færdige manuskript (forhåbentlig) kan printes ud og fordeles blandt korrekturlæsere på mandag. Det er vist i morgen… De hjælpsomme mennesker kommer iøvrigt også til at mærke presset fra den aftalte afleveringsfrist.

Forsalget er i gang – du finder bogen her:
https://brandbygegaard.dk/shop/8-det-flydende-forlag/34-det-man-spiser-er-man-selv/

Det bliver godt, gør det, ikke mindst at afslutte 3 års arbejde med bogen og se den eksistere blandt mennesker.

For det er meningen med det hele
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.