Tag til biblioteket i Viborg

På lørdag – d. 21. september, er der alletiders chance for at blive tanket op på den klimanødvendige måde.

Biblioteket i Viborg har arrangeret “Grøn dag” med fokus på betydningen af og mulighederne for den enkeltes indsats og handlinger.

Uanset en (håbløst forsinket) opvågning blandt politikere og andre beslutningstagere, er det os, der er de fleste, og massernes forbrug og mønstre skal ændres. Må og skal. Begrænsning af klimakaosset står og falder med indsats på mange fronter – internationale, nationale, kommunale og personlige. Alt tæller, intet kan undværes.

Lørdagens arrangementet byder på en række interessante indlæg, du kan læse mere om dagen her:

https://www.viborgbib.dk/arrangementer/foredrag-debat/groen-dag

Deres udsendte bidrager med noget om fødevarer og mad.

Måske ses vi!
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.