En anden dag

Søren Sørøver trænger til fisketur, og jeg trænger til at sidde bag og skrive i fred. Det er det, man kan under fiskeriet. Synke ned i læ og ly, forsvinde fra alt undtagen himlen over og koncentrere sig om indre historier, papir og blyant.

Vi skulle have været på fisketur i dag, fordi det var i dag, kalenderen levnede plads til den slags. Vejret derimod egner sig knap så godt til ophold på en forpost nær kystlinjen. Jollen er udelukket, men selv et molehoved er rigeligt forblæst og vådt.

Det er heldigt, at der er andre opgaver herhjemme – kværning af æbler, korrekturlæsning plus det løse; dagen går næppe til spilde.

Fiskeriet er ikke aflyst, bare udsat
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.