Åh frihed

En travl sommersæson toppet med et intenst afslutningsprogram august ud og september ind er nu gennemført, og som kronen på værket har den stået på indeklemt regnskabsarbejde i stedet for fejring og eufori.

Dedikeret indsats i sparsomme lommer af fritid de seneste uger muliggjorde, at halvårsregnskabet blev afsluttet her til aften, momsen er opgjort og indbetalt; få timer før fristens udløb, men en frist er vel en frist.
Den intensive regnskabsindsats lægger sig lige i slipstrømmen af en ditto slatten, som er gået forud i årets første 7½ måneder.

Prioritering, prioritering, prioritering. Og ja tak, velmenende råd om løbende bogføring er modtaget, der har bare ikke været tid at løbe med.

Nu kan vi igen koncentrere os om det vigtige
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.