Økologisk Høstmarked 2019

Det har været en travl weekend med bryllup på gården, og selvom festlighederne alene har strakt sig over det meste af et døgn, fra de første gæster ankom, til et par efterladte tåspidser fra gommens sokker lå ensomt tilbage på ladens gulv, er der forud gået det meste af en uge med forberedelser.

Om en dags tid er vi også i bund med opvasken og derefter kan vi koncentrere os om sæsonens to sidste arrangementer på gården – sensommerjazz i laden på fredag og Økologisk Høstmarked på lørdag.

Til førstnævnte skal der erhverves billet, hvis du vil med, men til åben-gård om lørdagen er der gratis adgang.
Økologisk Høstmarked er en landsdækkende begivenhed, som Økologisk Landsforening står for. Der er 84 åbne gårde over hele landet. Produktionsformerne spænder vidt, og du kan også finde en landmand nær dig at besøge – søg på dit postnummer inde på siden https://hostmarked.dk

Her på stedet holder vi åbent fra kl. 11-15 alt iberegnet – læs evt. mere her:
https://hostmarked.dk/vaerter/brandbygegaard/

Da vores kalender er lidt tætpakket den weekend, stiller vi ikke op med frokostretter og kage som vanligt, men når der kommer gæster langt ude på landet, skal der selvfølgelig være mad at få. Derfor har vi entreret med to entreprenante og dedikerede unge mænd, som stiller op deres nye pizzagrej og bager uforlignelige lækre pizzaer på bestilling og til en rimelig pris. Så længe lager haves. Hvis du vil være sikker på at få fat i en frokostpizza, er det en god idé at skrive til Mads Emil og Rasmus og bestille på forhånd. Det gør du her: madsemil_schmidt@hotmail.com

Vi sætter en fustage med belgisk blonde på fadølsanlægget, og der er kold most i køleskabet, så du kan købe drikkevarer til din pizza. Desuden er vineriets lille biks åben, hvis du vil erhverve mousserende vin, cider, flaskeøl, gin m.m. med hjem.

Hank op i din tante, hvis hun trænger, i ungerne, i naboen, i din tandlæge, svigerinden eller én du aldrig spørger og tag dem med på tur til Brandbygegaard på lørdag. Gå rundt og hils på dyrene, kig på køkkenhaven, nyd vinmarkens (alt for voldsomme) frodighed, den rødprikkede æbleplantage, Sørens Sø, Grundtvigs lille skov, smag vores øl og vine og tag en rolig pause i havemøblerne. Adressen er Alrøvej 77, Odder.

Vi glæder os til besøg!
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til Økologisk Høstmarked 2019

  1. Pingback: ØKO-KOK 2019 | Beretninger fra et autentisk landbrug

  2. Pingback: Økologisk Høstmarked 2019 — Beretninger fra et autentisk landbrug – PerchSpective

  3. Sanne-Pande-Kaffekande siger:

    Hmmmm…lyder lovende, men jeg véd snart ikke om tør hanke op i ham min tandlæge …Han blev jo i så godt humør sidst vi var hos Jer, så I nær ikke var sluppet af med os igen :-))
    Det var brandhyggeligt og fantastisk mad og drikke!
    Hilsen tandlægens kone

Der er lukket for kommentarer.