Så er månedens indlæg sendt afsted

I dag er der deadline på aflevering af månedens indlæg til Dyrenes Beskyttelse. Hver måned skriver vi om, hvad der er sket på gården – emnet er frit heldigvis, men det giver sig selv, at de helt store nyheder og fortællinger handler om dyr.

Oftest er det med udgangspunkt i noget, vi har skrevet her, for dette er stedet med højspændt nyhedsformidling, overskrifter der giver genklang og såkaldte breaking news for hver regndråbe, der falder. De månedlige indlæg derimod ser af gode grunde tilbage, men derfor kan de sagtens være hyggelige at læse alligevel.

Dyrenes Beskyttelse har lavet en Lone Landmand & Søren Sørøver side, hvor historierne samles, og du finder den lige her: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/lonelandmand

I august handler det om hundeliv
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Så er månedens indlæg sendt afsted

  1. Pia Sofie Lotus Sommer siger:

    Tak for alle de spændende historier skrevet til Dyrenes Beskyttelse…. Lone, jeg kan ikke se den du har skrevet fra august om hunde??
    Kærlige hilsner fraPia

Der er lukket for kommentarer.