Fantastisk jazz som afslutning på sæsonen

Skal jeg være helt ærlig, så er der ikke meget sål tilbage i vores sko efter denne sommer; vi har givet fuld gas, og det kan efterhånden mærkes. Det er ikke kun skosålerne, der er ved at være lidt slidte i kanten, det er vi også. Men det skal ikke stoppe os fra at slutte en mageløs sommer fuld af minder af med manér. Og man kan vel næppe finde en bedre måde at runde sæsonen af end med en sjælevarmende jazzkoncert i den store trælade!

Det er ikke hvem som helst, der kommer for at underholde os den aften. Jan Harbeck og hans kvartet er kendt langt ud over Danmarks grænser, og hans seneste udgivelse har sprængt rammerne for, hvor langt et dansk jazzorkester kan nå ud. Således kunne Berlingske for en måneds tid siden berette, at Jans “Lighter shades”, fra det seneste album, var blevet streamet over 1,6 millioner gange fra musiktjenesten Spotify alene. Det er ifølge avisen aldrig lykkedes for nogen anden dansk jazzkunstner. Og det stopper ikke der – lige nu nærmer tallet sig 1,8 millioner, og man kan da ikke andet end at dele avisens beundring – det er vildt flot klaret, og vi glæder os meget til at høre nummeret og mange andre live her på gården fredag den 30. august.

Det handler ikke udelukkende om musik, naturligvis bliver gæsterne også beværtet med en jazzbuffet med alt det bedste fra haven og lækkert kød fra små økologiske producenter. Der er bobler klar i baren, og vi har tappet en helt vildt lækker belgisk blonde på fad, som serveres iskold.

Der er allerede solgt godt med billetter til koncerten, men der er stadig plads til lidt flere ved de store runde borde, hvis du skulle have lyst til at afslutte sæsonen sammen med os.

Du kan læse mere om arrangementet, Jan harbecks kvartet og købe billet inde på https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/2637/sensommer-jazz-p-brandbygegaard/

Søren Sørøver – med jazz i skuden

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Fantastisk jazz som afslutning på sæsonen

  1. Pingback: Økologisk Høstmarked 2019 | Beretninger fra et autentisk landbrug

  2. Lene siger:

    Og Henrik Gunde på klaver
    Det er KVALITET
    Selvfølgelig er det det
    Vi ses

Der er lukket for kommentarer.