Nøddeknækkeren

Uanset om det er tab af højtryk, sløj sensommer eller bare almindelig ustabilitet, virker det som om, vi allerede er gået ind i efteråret.

Så småt.

For vel er der dage med varme og bare arme, smukke aftener og frie fødder, men lyset er aftagende, plantevæksten er tilbageholdende og snart skal der fokuseres på forråd til vinteren.

Det er et sandt nøddeår i år. Buskenes grene tynges af de mange fyldte haser, som endnu lyser op af føjelige skaller; i nær omskiften til brun. Finbrun. Med en fyldig, mælkehvid nød som belønning til den, der samler.

Jeg er klar
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.