Forberedelser til græsk folkemiddag

I forgårs havde vi ledelsesmøde for at fastlægge menuen til den kommende weekends arrangement – græsk Folkemiddag. Eller græsk Folkefest som Sørøveren kalder det, og chef eller ej, kun tiden vil vise, om det bliver en middag eller en fest.

Det bliver i al fald en festlig middag, for mulighederne er mange på denne årstid, og det er vanskeligt at begrænse sig, når samlingen af græske kogebøger gennemgås. Vi skal lave mad til omtrent 135 mennesker, alle inklusive, og deri ligger den virkelige begrænsning, for retterne må kunne tilberedes og serveres i større mængder.

Der er endnu 6 ledige pladser, hvis du gerne vil med – find dem på:
https://www.yourticket.dk/arrangementer/?s=brandbygegaard

Vi går i gang med forberedelserne
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.