Sidste aften i sommerrestauranten

Er det ikke Leonard Cohen?, spurgte jeg Sørøveren. Vi har hørt den samme cd i køkkenet 3 uger i træk, fordi ingen rigtigt har haft fokus på at skifte den ud blandt de mere nødvendige gøremål. Den var ellers god.

Lige nu er vi i gang med forberedelserne til den sidste service i dette års sommerrestaurant på gården. Med forventningens glæde til aftenens gæster, livgivende regn og formodet opklaring, så vi kan dække op på gårdspladsen. Vemodigt er det at afslutte noget godt.

Iblandet tiltagende søvnunderskud
Lone

P.S. Hvis du ikke nåede at få en plads, skal du ikke være ked af det – der er kommende arrangementer i kalenderen, du finder dem lige her:

https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/2304/carl-emil-og-mathilde-falch/

https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/2763/folkemiddag-p-brandbygegaard—grsk-aften/

https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/2637/sensommer-jazz-p-brandbygegaard/

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til Sidste aften i sommerrestauranten

 1. Margrethe siger:

  Vi havde en skøn aften i jeres sommerrestaurant i torsdags. Hyggelige omgivelser, fantastisk mad, liflige drikke og så havde I minsandten også sørget for et guddommeligt vejr. Af hjertet, TAK.

 2. Dorte Andersen siger:

  Kære Lone og Søren

  Jeg skriver fordi vi nu endelig har fået kontakt med musikeren, hvis det stadig er aktuelt?

  Sig til så I kan se om det er en mulighed.

  Rigtig god aften i sommerrestauranten og fortsat god sommer. Kærlig hilsen Dorte

  > Den 28. jul. 2019 kl. 12.32 skrev Beretninger fra et autentisk landbrug : > >

  • Lone Landmand siger:

   Kære Dorte, tak for din besked – vi har fået fat i Kim for et stykke tid siden, og han dukker op til den græske folkefest – alt er godt!

Der er lukket for kommentarer.