Langt fra Karens Afrika, men altid med dyr ved vadestedet

Jeg har en gård i Danmark ved foden af Sondrup bakker. Selve ækvators linje trækker sig over højlandet utallige mil længere sydpå. Men min gård ligger to meter over havet. Midt på dagen kan man nok føle det, som om man var kommet højt op og tæt til solen, men eftermiddagene og aftnerne er klare og svale, og nætterne er kolde.

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Langt fra Karens Afrika, men altid med dyr ved vadestedet

  1. kirstendk siger:

    Kære Lone og Søren. TAK for en dejlig aften i Restaurant Stedbunden torsdag aften. Det var en ganske særlig aften for hele familien. Tak for det gode værtsskab og al den gode mad og drikkelse. Det var en helstøbt nærende og inspirerende oplevelse! Det blev midnat før vi forlod parkeringspladsen og drog hver til sit. Jeg forestiller mig det var Dagmar vi hørte i natten gøre opmærksom på sengetid! Venlig hilsen Kirsten og familie.

    Sendt fra min iPad

    > Den 12. jul. 2019 kl. 08.02 skrev Beretninger fra et autentisk landbrug : > > >

  2. majio siger:

    ..også grisene bliver jo pludselig så poetisk smukke, Lone….som du digter idag…

Der er lukket for kommentarer.