Restaurant Stedbunden på Brandbygegaard

Disse dage går med klargøring til sommerrestaurantens start i den kommende uge. Og klargøringen spænder vidt lige fra forberedelse af indendørs plads, hvis vejret er for køligt, til strygning af stofservietter og duge, fremstilling af mejeriprodukter, kaffelikør, solbærsaft til Kir Imperial på vinhusets æblebobler, opsætning af lamper, forbedring af arbejdsforholdene plus det løse.

Som sædvanligt tager alting længere tid end forventet, og som sædvanligt når vi det. Meste.

Onsdag aften, sommerrestaurantens første, er alt klar. Der er udsolgt, og det er der også aftenen efter. Omtrent halvdelen af de tilgængelige pladser til restaurantens 3*5 dage er solgt nu, inden vi er kommet i gang. Du kan stadig nå at redde dig en billet til årets måske mest autentiske og helstøbte madoplevelse. Hvem ved.
https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/?s=sommerrestaurant

Sommerrestauranten på Brandbygegaard er vist det eneste sted i Danmark, måske i verden, hvor værtskabet både dyrker råvarerne selv, laver alle drikkevarer, og ikke mindst at de to personer, der dyrker planterne, laver vinene og brygger øllet, er de samme, som tilbereder maden og serverer den.

Stedbunden, med nærvær
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Restaurant Stedbunden på Brandbygegaard

 1. Hvor lyder det dejligt – håber projektet får en rigtig god start og I får tiden til at nyde det 🙂

 2. Kirsten siger:

  Det er godt nok ambitiøst 🍎🍇🥦
  Husk punktet med arbejdsforholdene.
  Har på fornemmelsen at I glemmer at passe på jer selv.
  Men held og lykke med projektet.
  kh Kirsten

Der er lukket for kommentarer.