Små og store spørgsmål

Det er nærmest luksus at kunne koncentrere sig om gården igen. En uventet ferie bare med arbejde.

De vanskelige valg tårner sig op – hvor skal grøntsagerne luges først; i drivhuset eller køkkenhaven? Skal der plukkes jordbær til senere brug, som så skal skylles, nippes, fryses og syltes, eller er den hurtigste løsning at sætte sig i jordbærbedet og spise igennem? Kan en omgang hyldeblomstsaft mere nås? Skal de kraftige handsker på, og er det brandbæger eller tidsler, som har førsteprioritet? Der er ikke noget som rent arbejdstøj, men er det indsatsen værd? Skal der vandes, eller satser vi på regn i år? Og så videre…

Der er ingen rigtige svar
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.