Tak!

To ting er sikre – vi har de bedste gæster og den mest fotograferede rose i Danmark!

Nu her et par dage efter det store sommermarked er vi ved at være oven på igen, og en del udsat arbejde er indhentet. Det tærer uundgåeligt lidt på kræfterne at stable det hele på benene, men endnu engang må vi synke sammen i havestolene med et lettelsens suk og en helt tydelig bevidsthed om, at det vi gør, er det rigtige.

Så mange glade gæster kommer på besøg, så helt utroligt mange søde kommentarer, begejstring for gården, dens dyr, og det arbejde vi dagligt lægger i stedet. Det kan ikke andet end påvirke os og glæde os langt ind i sjælene.

Og som altid har vi haft en hjertevarmende opbakning fra familie og venner. Den slags store arrangementer er fuldstændig afhængige af mange flere hænder og mange flere hoveder, end vi to kan mønstre. Det er svært at takke dem nok. Det er også svært at takke dig, der kom, nok – det var ikke blevet det samme, hvis ikke du var kommet! Vi ser allerede frem til at lave et fantastisk julemarked til dig i december!

Nu står den så på vinmark, der er blevet lidt forsømt, og på forberedelserne til vores Sommerrestaurant. Det betyder lidt ombygning i køkkenet, og ikke mindst at landmanden bruger en del tid i køkkenhaven, hvor maden kommer fra. Det bliver ubegribeligt spændende og hyggeligt at have folk på gården i små og mere intime antal. Det er første gang, jeg skal lave mad til dig, der kommer, på den måde, og det glæder jeg mig vildt meget til.
Læs mere og bestil eventuelt en plads på www.odderbilletten.dk

Søren Sørøver – på vej ud i vinmarken

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.