Det er jordbærtid nu – ikke resten af året

Jordbær er allerbedst

fuldmodne, bløde og solvarme – uden rester af sprøjtegifte

af sorter hvor smagen ikke er avlet ud til fordel for transporttid, slagfasthed og udseende

nydt ét af gangen og spist tæt på bedet

Som Dagmar gør det
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.