Velkommen til Landmandens og Sørøverens græske taverna!

Nøj, hvor du længes efter en aften på Kos, Kreta eller en helt tredje græsk ø. Du ved – sådan én med kolde drinks, sol og varme, duft af trækulsgrillen med den sydende Souvlaki, hvidløgene der danser på tungen fra Tzatzikien, de græske kartofler vendt i bunker af friske urter, og ikke mindst stemningen af at der ikke er en dag i morgen, og hvis der er, så kan den rende og hønse, for det er lige nu, livet leves, og det gør det i absolut laveste gear.

Men du har svært ved at finde tiden, muldvarpen kan ikke vrides for mere, og du ved, at du snart skal købe vinterstøvler til ungerne. Og så er der det der med klimaet. Kan man overhovedet tillade sig at flyve ned til Grækerland, når man også gerne vil have et langt brusebad i morgen, strøm til crepejernet og tumble ungernes sportstøj. Ja, måske kunne du godt, det ved vi strengt taget ikke noget om, men vi vil alligevel give dig muligheden for at få oplevelsen, mens du piller helt utroligt lidt ved dit klimaregnskab!

Hmm, tænker du nok, sælger de nu cykelselvferier til det græske? Nej, blev der sagt, vi hiver og flår Grækenland hertil. I hvert fald for en aften og efter bedste evne. Bonus info: Du kommer til at høre Zorba mere end én gang denne aften.

Velkommen til Landmandens og Sørøverens græske taverna!

Lørdag d. 10. august åbner vi for en græsk aften på Brandbygegaard, Alrøvej 77, Odder. Porten åbnes kl. 18, og middagen begynder kl. 19. Faktisk bliver det en græsk folkefest. Vi har taget vores traditionelle Folkemiddag og skruet på alle tangenter. Alt det dejligste, friske grønt fra gårdens køkkenhave og drivhus kommer en tur i det græske køkken og ved de store runde fællesborde vil fade lystigt gå rundt til græske toner, mens duften fra kulgrillen vil forføre din næse, smagene din mund og stemningen din sjæl!

Vi sørger for parasol i drinken og lægger som altid mark til, hvis du vil begrænse din befordring til en slingrende tur om på teltpladsen.

Det bliver en helt særlig aften med Sørøveren bag grillen – med kærlighed vil han sende dig rundt i det græske køkken, såvel turistkøkkenet som de mere traditionelle husmorretter; du ved, den slags mad man kun får, når man er faret vild i byens små gader.

Vi går ud fra, at du rejser på økonomiklasse, så vi holder prisen helt nede. 200,- pr. deltager og naturligvis rimelige priser i baren – mon ikke du får brug for det!
Billetter findes her: https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/2763/folkemiddag-p-brandbygegaard—grsk-aften/

Vi glæder os mindst lige så meget, som du gør!
Lone Landmand & Søren Sørøver

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Velkommen til Landmandens og Sørøverens græske taverna!

  1. Susanne siger:

    Åhh, det lyder SÅ hyggeligt, det ville jeg vildt gerne, men lige den dag er vi inviteret til anden sommerfest, som jeg allerede har meldt vores ankomst til! Lov mig, at I gentager arrangementet, så lover jeg at komme 🙂

Der er lukket for kommentarer.