En uforglemmelig fest

Efter endt opvask, oprydning i træladen og intakt nattesøvn er der tilbagevenden til gårdens dagligdag, herunder indberetninger af skat, afgifter og husdyr plus det løse. Men hvad – man kan ikke rende og holde fri hele tiden.

Det blev en forrygende musiksøndag i pinsen; med glade gæster og solskin uden blæst. Et lille velkomment vindue af godt vejr i en ustadig periode. Ualmindelig heldigt, for vejret gør alverden for stemningen i og omkring laden.

Først var der blues med H.P. Lange, som måtte spille for folk både inde og ude i eftermiddagssolen. Dernæst trak The Grenadines gæsterne med ind bag bræddevæggen ved at spille og synge akustisk og unplugged iblandt dem, bevægende sig baglæns ind på scenen.

Sidst men ikke mindst trådte Dodo & The Dodos op og blæste hele forsamlingen 3-4 årtier tilbage med en kraft og genkendelse, som tilsyneladende er uforanderlig.

Dagmar og Sofus tog dagens og aftenens postyr i stuehuset eksemplarisk. Der var indkøbt nye kødben i dagens anledning, og alle kunstnere i backstageområdet fik fremvist gevinsten.

Det blev en uforglemmelig fest
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.