Bevogtningsopgave

Der er en nærmest uendelig række af forberedelser til musikfestivalen. Lige fra det helt grundlæggende med tømning og klargøring af træladen, opsætning af scene, lys og lydanlæg til indkøb af køkkenrulle, flormelis og tonicvand.

De efterhånden mange afviklede arrangementer har givet et fast udgangspunkt med spisepladser, bar og belysning, så den del skal der ikke arbejdes nævneværdigt på.
Bare på resten.

Resten indebærer også at skabe de bedst mulige rammer for gæster og kunstnere og skaffe det, der gør deres oplevelse god.

For de optrædendes vedkommende er der for hver gruppe af artister en liste over jordiske behov, herunder velvaskede velsugende håndklæder, cognac, nødder, frugt og ordentlig mad. For gæsternes vedkommende gætter vi på, hvad der vil glæde dem.

Den nøje udvalgte håndklædesamling til pinsesøndags svedige musikere bevogtes nidkært af Dagmar.

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.