Sensommer Jazz på Brandbygegaard fredag d. 30/8 2019

Når det rygtes i Jazzkredse, at Brandbygegaard er et fantastisk sted at spille, så skulle vi da være nogle slemme skarn, hvis vi ikke også lod nogle gøre det.

Skal vi være helt ærlige, er vi umådeligt stolte over interessen!

I samarbejde med den fantastiske saxofonist og komponist Jan Harbeck og hans Quartet inviterer vi på endnu en vidunderlig aften på Brandbygegaard.

Forestil dig de udtryksfulde, støvede toner fra tenorsaxen, der baner sig vej ned igennem laden med de gamle og ligeså støvede lysekroner, ind i din sjæl, for at bide sig fast som et varigt minde.

Den grammyvindende kvartets stil er moderne Jazz med tydelige rødder i klassisk swing og med fokus på den stærke melodi, dybtfølte jazzballader og melankolsk blues. Du vil blive præsenteret for Jans egne kompositioner og jazz standarts arrangeret af jan til kvartetten.

Jan har et alenlangt CV bag sig, og anmelderroserne er mange, både i forbindelse med hans koncerter og udgivelser. Han er kendt for at kunne få de dybeste følelser ud af tenorsaxen. Senest har Jan & Quartet udgivet en hyldest til Ben Webster, der i skrivende stund for længst har rundet 1.000.000 streaminger på Spotify. Thomas Michelsen skrev for nogle år siden i Politiken: ”Vi havde engang Ben Webster til at vække sjælen. I dag har vi Jan Harbeck!” Det nye album har fået 5 hjerter i selvsamme avis.

Quartetten har mange år på bagen og deres samspil er helt utroligt silkeblødt og afstemt, så alle kommer til og giver plads til hinandens genialiteter. Det bliver en sand lise for sjælen!

Jan Harbeck: tenorsax
Henrik Gunde: piano
Eske Nørrelykke: bas
Espen Laub von Lillienskjold: trommer

Men det kan jo ikke helt gøre det, for med god musik følger, hos os, den gode mad. Det er den tid på året, hvor vores køkkenhave og drivhuset bugner allermest, og I vil blive forkælet med en velkomponeret jazzbuffet, der kan lægge den helt rigtige bund og stemning til aftenens koncert. Baren vil naturligvis være åben, så der kan skylles efter i gårdens vine, øl og måske en lille avec til kaffen.

Program (omtrentligt):
kl. 18:00 Dørene åbnes
kl. 18:30 Maden serveres
kl. 20.00 Koncerten begynder
kl. 22:00 Siger vi tak for i aften

Vi glæder os helt enormt til at give jer denne enestående aften. Der er et begrænset antal pladser, så det er en god idé at sikre sig billet i god tid. Find din billet på Odderbilletten:
https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/2637/sensommer-jazz-p-brandbygegaard/

Lone & Søren

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Sensommer Jazz på Brandbygegaard fredag d. 30/8 2019

 1. lene elmer sørensen siger:

  ….herligt
  jeg havde Henrik Gunde plus to, til at spille til min 60 års fødselsdag.
  da kaldte han bandet ” Gunde on Garner ”
  Om det swingede?
  jeg skynder mig at købe billet
  lene

Der er lukket for kommentarer.