Heartland Festival 2019 – kom og få genopfrisket dit livsgrundlag!

I denne weekend, ja det hele begynder i dag faktisk, er der Heartland Festival på Fyn.

Det foregår på Egeskov Slot, og dagene er tætpakkede med sansemættende oplevelser lige fra dybsindige samtaler, over kunst, mad og til musik selvfølgelig.

Søren Sørøver og jeg skal bidrage til underholdningen indenfor madscenen- https://www.heartlandfestival.dk/food, under titlen ”Fremtidens mad er fortidens afgrøder – om bevægelsen væk fra højt forædlede grøntsager, korn og industrielle husdyrprodukter.” For både nu og i fremtiden skal der spises meget mere planteværk! Men hvilke grøntsager og kornsorter er heller ikke ligegyldigt i spændet mellem de eksotiske importerede med sæson året rundt, de danske masseproducerede baseret på kemisk støtte og noget så besværligt som hjemmeavl.

Det bliver en akrobatisk blanding af fælles madlavning med deltagerne og samtale om vores livsgrundlag, dyrkningsglæde og handlekraft klemt ind på den plads tidshorisonten giver.

Find os her – https://www.heartlandfestival.dk/journal-all/2019/1/30/lone-landmand-amp-sren-srver-brandbygegaard

Du kan se hele programmet for Heartland her: https://www.heartlandfestival.dk/program2019#/schedule/byVenue

Vi glæder os!
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.