Søren Sørøvers stol

Engang for længe siden købte Sørøveren og jeg et par gamle lænestole i en af vores yndlingsgenbrugsforretninger.

Selvom vi har et stort stuehus, har vi ikke en stue, kun et hus, og de to lænestole var et klassisk impulskøb, som virkede kikset, da vi kom hjem med byttet.

Resultatet blev, at de blev bakset op ad trappen og stod i soveværelset en rum tid, men en aften Sørøveren knirkede og gav sig efter en lang arbejdsdag og et kort ophold på spisebordsstolen (som er aftenens tilhørssted), hentede jeg den ene lænestol ned i køkkenet (med kun få skrammer i trappeområdet til følge), og placerede den centralt, opad komfuret, for længerevarende hvile af de mødige lemmer.
Og til fremtidigt besvær når man bevæger sig i køkkenet. Men hvad…

Nu er den plettet af stegesky, motorolie, tomatsovs fra pizza og andet der følger i hælene på en pirat, og betrækket er slidt igennem, laset og hullet af dagligt brug, værktøj samt diverse boltsortimenter, beskærersakse og andet, der falder ud af lommerne i det fremherskende arbejdstøj.

Kun få (uvidende) gæster har sat sig i den stol, som var Sørøverens.

Indtil Dagmar flyttede ind
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til Søren Sørøvers stol

  1. Pingback: Søren Sørøvers stol — Beretninger fra et autentisk landbrug – PerchSpective

  2. Flore Gretha Petersen siger:

    Ja der er nogen 🐶 Der forstår at nyde livet 👍❤️

  3. Dorthe Buttenschøn siger:

    En stol kan fortælle en historie, hvis den ellers kunne tale. Hund nummer 10 slumrer i vores sofa, det sætter sit præg og kunne blive til en føljeton

Der er lukket for kommentarer.