Kommer du på besøg?

Om en måneds tid løber årets store pinsekoncert af stablen. Forberedelserne er i fuld gang, for der er mange både i forhold til myndigheder, indkøb, opstilling, strøm og forplejning. Plus det løse.

Vi glæder os inderligt til sommerens bedste fest i træladen – læs her hvad Aarhus Stiftstidende skriver og anskaf en billet, så du kan feste med!

https://stiften.dk/oestjylland/Dodo–The-Dodos-spiller-pinsen-ind-paa-Brandbygegaard/artikel/575090

Der sker også andre ting på gården, du kan finde en oversigt og billetsalget lige her:

https://lonelandmand.wordpress.com/kalender-2019/

https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/?s=brandbygegaard

I slutningen af april fandt naturturen sted i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening. Alle pladser blev udsolgt, og det var en ualmindelig fin aften i selskab med interesserede mennesker.

Den 27. maj bliver der en tur mere med fokus på naturen omkring gården. Denne gang er det naturvejleder og museumsformidler Ole Sørensen, Odder Museum/Moesgaard museum, der har arrangeret udflugten, og det er Ole, der vil fortælle fra sin uudtømmelige kilde af viden undervejs. Vi skriver mere på et senere tidspunkt, men du kan læse om indholdet her:

https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/2576/nattergaletur-mad-og-kulturhistorie-p-brandbygegaard/

Vi håber sådan, at du har tid, lyst og mulighed for at dukke op i løbet af sæsonen!
Søren & Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til Kommer du på besøg?

  1. frost siger:

    …med helbredet på plads, og en lille elbil….a.s.a.p…..!!

  2. frost siger:

    …med helbredet på plads, og en lille elbil….a.s.a.p……!!

  3. ilsearanti siger:

    Jeg har allerede længe glædet mig meget til at komme til pinsefest hos jer. Vi ses! 🙂

Der er lukket for kommentarer.