Ro i gåselejren

Det tiltagende dagslys, de højere temperaturer, fuglekvidder m.m. er gået i gåsehjernerne, så også de har ændret adfærd.

Gertrud og Gåse-Åse går afsides, leder efter gode redesteder og lægger et æg i ny og næ, mens den sure gase Klaus er blevet i tvivl om, hvordan man deler to hunner mellem to hanner. Om de skal deles, er det nok snarere.

Så for at genoprette roen i gåselejren er det vanskelige regnestykke gennemført med hjælp. Klaus og Gertrud er flyttet om i en indhegning på den anden side af bygningerne, og Fætter Guf får igen lov til at passe på sin Gåse-Åse.

Der er redebygning på vej
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Ro i gåselejren

  1. Charlotte K siger:

    Elsker elsker elsker , at jeg får lov til at følge jeres hverdag på gården.
    Også når der er drama og kriser som idag blandt gåse 😊
    Tak tak tak for Jer og hele flokken ❤️

Der er lukket for kommentarer.