Solistaften med Carl Emil og Mathilde Falch – Brandbygegaard d. 3. august 2019

Så er vi endelig klar til at offentliggøre årets anden koncert her på gården!

En koncert kan være mange ting. Som udgangspunkt skal den sættes i de rigtige rammer, for sådan for alvor at kunne trænge ind under huden på én. Vi synes selv, at vi har rammerne til lidt af hvert, men alligevel tænker vi os rigtig godt om, før vi tager beslutningen om, hvem der skal spille koncerter her på gården og i hvilken sammenhæng. Det er altafgørende, at gæsterne går hjem fra koncerten med en helt særlig fornemmelse i kroppen. Det kan være, de er bimlende lykkelige og har sunget strubehovedet i laser, f.eks. til vores pinsekoncert med bl.a. legendariske Dodo & the Dodos, eller de kan gå hjem med eftertanker, ubeskrivelig stemning, rørt til tårer eller bare gnubbet lidt på sjælen. Uanset hvad er udgangspunktet, at det bør være med en stor oplevelse i bagagen, der ikke lige er til at erstatte. Sådan en oplevelse kommer I til at få på gårdens solistaften d. 3. august. To helt særlige solister med en hel masse på hjerte. De to kan lirke døren op til min sjæl, prikke til den som en irriterende lillebror med en pind, der ubarmhjertigt og stærkt provokerende bliver ved at prikke og prikke. Jeg elsker det!

Carl Emil Petersen, en helt usædvanlig ung mand med et musikunivers, der næres af folkevisen, men med en fantastisk vedkommende nerve og et nutidigt udtryk. I tiden med bandet Ulige Numre kom de første hits som ”Frit land”, ”Halvnøgen” og ”København” til verden, og efter Carl Emil nu er gået solo, er de suppleret med radiohits som ”Liv før døden” og ”Skærgården”. Vi får Carl Emil, hvor han efter min mening er allerbedst, solo, kun udstyret med sin guitar.

Inden Carl Emil går på, er vi så privilegerede, at vi kan præsentere Mathilde Falch. En helt unik stemme i dansk musikhistorie, om man må være så fri, hun er jo ikke ret gammel endnu, men alligevel med 4 albums bag sig, og en bagage der kan mærkes dybt inde i sangene. Melankolsk og hjerteskærende musik fyldt med energi, der i den grad har noget at fortælle. Hendes radiohits tæller bl.a. ”Ild i min røg”, ”Stikkende savn” og ”1000 grunde”. Lige nu hitter hun med ”Tiden” sammen med Søren Huss.

Det vil blive en koncert med en blanding af stående og siddende gæster, og der bliver sat et stærkt begrænset antal billetter til salg for at sikre nærvær og en intim koncert. I baren kan der som altid købes et stort udvalg fra gårdens vineri og bryggeri både med og uden alkohol.
Billetter sælges til 300,- på følgende link til Odderbilletten:
https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/2304/carl-emil-og-mathilde-falch/

Program:

Kl. 18 Portene åbnes
Kl. 18.30 Spisning
Kl. 19.30 Mathilde går på
Kl. 21 Carl Emil går på
Kl. 23 Gården går til ro

Og maden tænker du? Man kan vel næppe forestille sig en koncert på gården uden et måltid? Nej, det har du ret i, men den bliver ligesom musikken strippet helt ind til benet. Denne aften er enkel og rustik, så det bliver maden også. En helt særlig græsk gyros med marineret og langtidsbraiseret gedebov, fantastiske salater fra haven samt tzatziki på et hjemmebagt fladbrød. Ønsker du en vegetarisk udgave, vil du i stedet for kødet få grillede og marinerede courgetter samt bagte løg. Maden, økologisk selvfølgelig, laves af Søren Sørøver & Lone Landmand og skal bestilles separat på Odderbilletten. Prisen er 100 kr. for måltidet.

Skal man lige ridse aftenen op, så er der belæg for magi, og vi glæder os helt afsindigt til at skabe rammerne for en mindeværdig oplevelse.

Søren Sørøver – med billetklipperhat

P.S. Du finder billetter til Dodo & The Dodos lige her:
https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/1919/brandbygegaard-live-2019/

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.