Indvielse

I går fandt den længe ventede indvielse af pizzanichen sted. Med italiensk rødvin, hjemmelavet mozzarella, Eros Ramazzotti og en feberramt Sørøver.

Jo, den fik ikke for lidt.

Egentlig har det lille hjørne i køkkenet (som det eneste) stået færdigt et stykke tid, men vi afventede skorstensfejerens godkendelse af installationen.

I går gik han en tur, kom forbi og velsignede arbejdet.

Så der blev lavet pizzadej, bål og mad, også brød på eftervarmen i stenene.

Og det hjalp på helbredet
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Indvielse

  1. Helbredende pizzaer – sådan en ovn ønsker jeg mig lige med det samme. Men jeg må vist nøjes med bagesten og alm. ovn. Tillykke med både indvielse og bedre helbred.

  2. majio siger:

    Hvor vildt!
    …men det må da være det orange monstrum, som er til pizza,
    den sorte til venstre ligner da en (fritstående) brændeovn jeg engang havde…
    …kan da ikke tænke på noget mere romantisk! Pizza for 2 i det køkken!

Der er lukket for kommentarer.